Shopping cart

×

Стати Учасником Аукціону Оператор Гтс України

Захищав рідну країну під час АТО, ООС та повномасштабної війни. Учасниками програми стануть близько 70 організацій та установ, в кожній з яких буде створена команда з 10 і більше студентів. Вікова категорія студентів – років, однак за бажання можна і старше.

У попередньому відборі для участі у проєкті взяли участь сто територіальних громад, з яких залишилося десять. Тож Білоцерківська міська територіальна громада серед десяти громад із восьми областей України отримає комплексну підтримку для проведення оцінки потреб та планування відновлення й розвитку. У Києві вперше пройшов Всеукраїнський форум Рад внутрішньо переміщених осіб.

Його життя обірвалося 29 квітня 2022-го під Ізюмом на Харківщині. Солдат окремого загону спеціального призначення НГУ «Азов» Національної гвардії України. Нагадуємо, у Полтавській політехніці проводять тренінги для гарантів освітніх програм.

Захід зібрав понад four hundred представників з усіх регіонів України та з-за кордону. Від Турійської громади участь взяли заступник Турійського селищного голови Жанна Яковініч та начальник відділу ЦНАП Тетяна Троць. У межах виставки SCCON відбулася неформальна подія Networking Night. Захід став майданчиком для знайомства учасників, обміну досвідом, враженнями https://www.0542.ua/list/444067 та бізнес-ідеями. У конференції цьогоріч взяли участь делегації Кропивницької громади під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна і німецького міста – партнера Крефельда під орудою заступника бургомістра з міжнародних зв’язків Карстена Шулера. У 2014, коли Донецьку і Луганську області охопила війна, Павло разом з товаришами зібралися на фронт.

А він брав дворічну Соню, садив у візочок і їхав на Майдан. Загинув в бою під Ізюмом 9 червня 2022 року, потрапивши у ворожу засідку. Батько Романа згодом повідомив, що Роман загинув біля села Сулигівка. Під час зустрічі представники організації розповіли про організацію, її напрямки роботи, а також майбутній проєкт, участь в якому візьме Полтавська політехніка. «Це перша широка платформа для діалогу між представниками ВПО, державою, громадським сектором та міжнародними організаціями.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *